Vaša nam je privatnost važna. Naša politika je poštivati vašu privatnost i pridržavati se svih važećih zakona i propisa koji se odnose na sve osobne podatke koje možemo prikupiti o vama, uključujući naše web stranice, https://www.drava-promet.hr. Ovaj dokument stupa na snagu 28.3.2024., a posljednji put je ažuriran 28.3.2024.

Podaci koje prikupljamo uključuju i podatke koje nam svjesno i aktivno pružate prilikom korištenja ili sudjelovanja u bilo kojoj od naših usluga i promocija, te sve podatke koje nam automatski šalju Vaši uređaji tijekom pristupa našim proizvodima i uslugama.

Kad posjetite našu web stranicu, naši poslužitelji mogu automatski zabilježiti standardne podatke koje pruža Vaš web preglednik. Može uključivati adresu internetskog protokola (IP) vašeg uređaja, vrstu i verziju vašeg preglednika, stranice koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na svakoj stranici, druge pojedinosti o Vašem posjetu i tehničke detalje koji se pojavljuju zajedno sa svim greškama na koje možete naići. Imajte na umu da iako se ti podaci sami po sebi ne mogu osobno identificirati, možda ih je moguće kombinirati s drugim podacima za osobnu identifikaciju pojedinačnih osoba.

Zakoniti razlozi za obradu vaših osobnih podataka

Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo samo ako za to imamo legitiman razlog. U tom slučaju prikupljamo samo osobne podatke koji su nam potrebni za pružanje naših usluga.

Prikupljanje i korištenje informacija

Možemo prikupljati Vaše osobne podatke kada učinite nešto od sljedećeg na našoj web stranici:

  • Za pristup našem sadržaju upotrijebite mobilni uređaj ili web preglednik
  • Kontaktirate nas putem e -pošte, društvenih medija ili putem bilo koje slične tehnologije

Sigurnost Vaših osobnih podataka

Kada prikupljamo i obrađujemo osobne podatke i sve dok te podatke čuvamo, štitit ćemo ih na komercijalno prihvatljiv način kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, upotrebu ili izmjenu. Iako ćemo se potruditi zaštititi osobne podatke koje nam dostavite, savjetujemo da niti jedna metoda elektroničkog prijenosa ili pohrane nije 100% sigurna i nitko ne može jamčiti apsolutnu sigurnost podataka. Pridržavat ćemo se zakona koji se primjenjuju na nas u pogledu bilo kakvog kršenja podataka.

Koliko dugo čuvamo Vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke čuvamo samo onoliko koliko nam je potrebno. Ovo razdoblje može ovisiti o tome za što koristimo Vaše podatke, u skladu s ovom politikom privatnosti. Ako Vaši osobni podaci više nisu potrebni, izbrisat ćemo ih ili učiniti anonimnima uklanjanjem svih podataka koji Vas identificiraju.

Kolačići

Koristimo kolačiće kako bismo saznali kako stupate u interakciju s našom web lokacijom i kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo.

Vaša prava i kontrola Vaših osobnih podataka

Uvijek zadržavate pravo da nam uskratite osobne podatke, uz razumijevanje da bi to moglo utjecati na Vaše iskustvo s našom web stranicom. Ako nam date osobne podatke, znajte da ćemo ih prikupljati, držati, koristiti i otkriti u skladu s ovom politikom privatnosti. Ako ste prethodno pristali na to da ćemo Vaše osobne podatke koristiti u svrhe izravnog marketinga, možete se predomisliti u bilo kojem trenutku. Ako smatrate da smo prekršili relevantni zakon o zaštiti podataka i želite podnijeti žalbu, kontaktirajte nas koristeći dolje navedene podatke. Odmah ćemo istražiti Vašu žalbu i pismeno vam odgovoriti u što kraćem roku.

Ograničenja naše politike

Naša web stranica može se povezivati s vanjskim stranicama kojima ne upravljamo. Imajte na umu da nemamo kontrolu nad sadržajem i pravilima tih web stranica, te ne možemo prihvatiti odgovornost ili odgovornost za njihovu odgovarajuću praksu privatnosti.

Izmjene ove politike

Po vlastitom nahođenju, možemo promijeniti našu politiku privatnosti kako bi odražavala ažuriranja naših poslovnih procesa, trenutnu prihvatljivu praksu ili zakonodavne ili regulatorne izmjene. Ako odlučimo promijeniti ovu politiku privatnosti, promjene ćemo objaviti ovdje na istoj poveznici putem koje pristupate ovim pravilima privatnosti.

Za bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi Vaše privatnosti, možete nas kontaktirati koristeći sljedeće podatke: drava-promet@drava-promet.hr